REALITAT VIRTUAL

Coneix les experiències VR

Viu la realitat virtual.
Tu pots ser el protagonista
d’experiències increïbles
amb aquesta nova tecnologia
totalment immersiva.

Has experimentat les darreres novetats en realitat virtual? Posem a la teva disposició la millor tecnologia en realitat virtual. Més de 40 experiències per triar per a tots els públics a partir dels 8 anys. Perquè la sentis i la visquis d’una forma que mai haguessis imaginat, des d’una immersió pel fons de l’oceà fins a viure trepidants aventures sol o acompanyat. A continuació et mostrem algunes d’aquestes experiències. T’atreveixes a provar-ho?

La sala de realitat virtual té una capacitat màxima de 10 persones. Podreu jugar en dues pistes a l’hora de forma individual o multijugador depenen del tipus de joc.

En qualsevol cas, personal de l’XTRES us guiarà i ajudarà en tot moment durant la vostra sessió.
A continuació et mostrem algunes d’aquestes experiències.

Room Escape Vr (multiplayer)

“Escape First” és un joc de trencaclosques multijugador. Inclou 3 sales de fugida diferents per seleccionar i pot ser jugat de manera competitiva, cooperativa o sol.
Tres habitacions de les que escapar: Psycho Circus, The Red Button, Lost In Time.

RICHIE’S PLANK Vr (singleplayer)

“Estàs en un tauló, 80 pisos d’alçada. Genolls tremolosos, palmells suats. Tens una opció. ¿Camines o et congeles? Richie s Plank és l’única experiència que et permet clonar objectes del món real al món virtual per a una immersió addicional.
Això no és un joc. És una experiència psicològica a la qual els seus visitants i convidats reaccionaran amb eufòria, por o riure. Per al veterà de la realitat virtual, encara més entreteniment ve observant les reaccions dels alters.

John Wick (singleplayer)

“John Wick Chronicles et permet jugar com el llegendari assassí John Wick, que et permetrà recollir les seves iconiques armes i dirigir-te al món dels assassins a sou, tot això en realitat virtual.
A John Wick Chronicles, podràs submergir-te en tota una nova forma d’experimentar l’acció, ja que seràs part d’ella, i no només algú que tingui el controlador.
Entreu a l’hotel Continental i recolliu la vostra primera missió …

FAST ACTION HERO (singleplayer)

“Submergeix-te en la teva pel·lícula d’acció preferida: una pistola fumejant a la mà, bales que passen volant per les teves orelles mentre les parets comencen a enfonsar-se al teu voltant!
Amb la seva combinació de càmera lenta, entorns destructibles i enemics viciosos, Bullet Time et teletransporta a aquesta escena. Confon als teus enemics amb un rebot ben col·locat, o allibera la teva ira tallant-los a l’escenari. Trenca vidres, despatxa mobles o esfondra les parets sobre els seus caps. Mou-te d’un costat a un altre per sobreviure mentre les teves defenses es trenquen lentament sota el foc enemic.

SERIOUS SAM (multiplayer)

T’has preguntat mai com és ser Serious Sam realment? Has volgut mai lluitar amb les teves pròpies mans contra les hordes alienígenes de Mental? Bé, ara pots! Posa’t les sabates de l’heroi més gran de la Força de Defensa de la Terra en aquesta simulació única de VR basada en els arxius de registre de Sam Stone del seu temps com a capità del Battlecruiser Saratoga. Experimenta les missions que van convertir al Capità Stone en la llegenda que és avui.

Arizona Sunshine (multiplayer)

L’ apocalipsi zombi arriba a la realitat virtual! Arizona Sunshine és un joc d’acció en primera persona dissenyat exclusivament per a VR que et submergeix en un sud-oest americà post-apocalíptic infestat de zombis.
Quan sents sobtadament una veu humana a la ràdio, la teva esperança reneix … hi ha supervivents allà fora en la calor abrusadora del post-apocalíptic estat del Gran Canó! Armat amb poc més que les teves armes controlades per moviment i els escassos consumibles i munició que trobaràs al llarg del camí, hauràs d’esquivar els zombis que vénen a pel teu cervell en la teva recerca desesperada de posar-te en contacte amb altres humans.

Job Simulator (singleplayer)
Ideal per nens

En un món on els robots han substituït tots els treballs humans, entreu al “Simulador de treball” per saber què era “treballar”.

PIERHEAD ARCADE (singleplayer)
Ideal per nens

Has heretat una antiga sala de jocs de Pierhead dirigeixes el lloc.
Pots jugar a qualsevol joc a la sala de jocs tantes vegades com vulguis sol o convidar a amics a la teva sala de jocs i jugar junts.
Puja puntuacions de cada màquina per competir en taulers de classificació mundial.
Canvia joguines a la botiga de regals amb les butlletes que hagis guanyat.
Escolta les teves cançons preferides en el reproductor de ràdio per Internet incorporat.
Juga a jocs clàssics que funcionen amb monedes, com:
Bola de coet, Bàsquet, Bowling, Comet drop, Super puny, Tauler binari, Galeria de tir, Dino Whack, Zombie Shootout i molts més.

Escala l’Everest (singleplayer)

Experimenta el que se sent en escalar la Muntanya Everest en una sèrie de reptes en primera persona mentre lluites per a aconseguir el cim. La incomparable fidelitat visual se suma a l’acció de l’usuari per crear una aventura de realitat virtual enlluernadora per als sentits. Premiat com una de les millors experiències en VR.

Converteix-te en Dalí i dibuixa en 3D (singleplayer)

Tilt Brush et permet pintar a l’espai 3D amb la realitat virtual. Allibera la teva creativitat amb pinzellades tridimensionals, estels, llum i fins i tot foc. La teva habitació és el teu llenç. La teva paleta és la seva imaginació. Les possibilitats són infinites, no hi ha límits!

Sobreviu a l’apocalipsi zombie (multiplayer)

La realitat virtual es troba amb l’apocalipsi zombie! Arizona Sunshine és un shooter en primera persona construït exclusivament per VR que et submergeix en un post-apocalíptic sud-oest d’Amèrica envaït per zombies.

Convertiu-vos en soldats d’elit (multiplayer)

A Overkill viu una experiència de guerra i acció, amb onades d’enemics on haurem de fer front a soldats que volen eliminar-nos, un món en guerra on arribar a col·locar-se darrere de murs, de genolls i fins i tot completament tombats en el sòl serà la nostra eina més útil per esquivar les bales i aconseguir sobreviure.

Els robots amenacen l’univers: Destruiu-los! (multiplayer)

El moviment de resistència d’hackers ha desenterrat la sinistra realitat darrere de la nova línia de productes robòtics d’Eden Corp. Ets un operari d’elit i la teva missió és senzilla: infiltrar-te en Eden Tower, robar tant Raw Data com sigui possible, i sortir viu. El joc de combat d’acció de Raw Data, amb controls intuïtius, desafiament dels enemics i l’atmosfera de ciència ficció et submergirà completament en els ambients surrealistes de Eden Corp.

Us atreviu a provar-ho?

Disfruta de la VR amb els teus amics

Reservar