Fes el tu XTR3S

Un nou concepte de sales privades

Fa quatre anys, tres amics vam decidir iniciar una aventura de l’èxit de la qual ens en sentim orgullosos. Els tres ens diem Xavi i d’aquí va sorgir la nostra marca, XTRES.

Vam començar a treballar buscant una nova forma d’oci original i diferent a les que ja existien, inspirant-nos en una cosa semblant i que ja funcionava a grans ciutats com Nova York, París, Los Angeles o Hong Kong.

La nostra passió pel karaoke va fer que ens plantegéssim la combinació de sales privades i karaoke, on els nostres clients poguessin sentir-se com autèntiques estrelles del rock però en un entorn tranquil, segur i privat. Tot això complementat amb un exquisit servei de bar, copes, cocteleria i una extensa carta de sopars també a la mateixa sala.

La idea va tirar endavant i vam obrir el nostre primer local amb una única premissa: donar el mateix servei als nostres clients que a nosaltres ens agradaria rebre. Una cosa senzilla, a priori, però difícil de trobar en molts locals.

Per aconseguir-ho, vam posar en pràctica tot allò après en aquest camp i hi vam afegir tots els nostres coneixements professionals en vendes i pedagogia.
Sembla que anem pel bon camí i així ens ho demostren els nostres clients amb les seves nombroses ressenyes publicades a la majoria de xarxes socials, Google, TripAdvisor, etc.

Els nostres clients troben al nostre local privacitat, seguretat i un tracte exquisit. Elements que fan de la seva estada una gran experiència. Avui en dia són molts els clients que han passat per les nostres sales per celebrar aniversaris, qualsevol tipus d’esdeveniment social, o simplement per sopar, cantar i prendre quelcom amb els amics. L’ocupació al complet de les nostres sales tots els caps de setmana, ens omple d’orgull i ens anima a seguir pel camí emprès i millorar-lo cada dia una mica més.

Per aquesta raó creiem que ja ha arribat el moment de compartir amb vosaltres el secret del nostre èxit.

Amb molta il•lusió, hem arrencat el nostre pla d’expansió de franquícies.
Si vols formar part del nostre equip, encaixes en la nostra idea, i vols tenir el teu propi XTRES, contacta amb nosaltres.
A què esperes a ser tu, la nostra propera estrella?

XTRES
Leisure is changing
El nou concepte en sales privades

Omple el formulari i comença amb la teva franquícia!