XTRES

Private party lounges

El nou concepte de sales privades

XTR3S ofereix una nova forma d’oci per les tardes i les nits de cap de setmana i entre setmana, per tot tipus d’esdeveniments (aniversaris, empreses, etc.), amb total disponibilitat, prèvia reserva.
Inspirats en el lloguer d’espais per a festes infantils, traslladem aquesta idea per al públic jove/adult i oferim sales molt més acollidores i privades, amb servei de bar, com a alternativa d’oci perquè els nostres clients puguin trobar un lloc original i diferent on divertir-se en un espai privat.

A les nostres sales privades, amb capacitat des de 4 fins a 18 persones, podràs trobar un espai a la teva mida per passar una estona divertida, perfecta i diferent a les demès.

A les nostres sales podràs cantar en privat amb el nostre karaoke professional amb el millor repertori actualitzat mensualment. El millor equip de so i una miqueta de part teva s’encarregaran de convertir-te en una autèntica estrella. Ara, la vergonya ja no serà una excusa!

Si ho prefereixes podràs connectar el teu smartphone al nostre equip i escoltar la teva música preferida. Així de fàcil!

Celebra el teu aniversari o esdeveniment amb nosaltres. No volies quelcom original i exclusiu? Doncs aquí ho tens.
Consulta les nostres ofertes i serveis de càtering opcionals.

Coneixes les últimes novetats en realitat virtual? Posem a la teva disposició la millor tecnologia en realitat virtual. T’oferim diferents experiències perquè la sentis i la visquis d’una forma que mai haguessis imaginat, des d’una immersió pel fons de l’oceà fins a viure trepidants aventures sol o acompanyat. T’atreveixes a provar-ho?

Descobreix les nostres sales

Leisure is changing